HEIROL Oy

P. +358 (0)75-326 6800
F. +358 (0)2-246 2326
e-mail: info@heirol.fi

www.heirol.fi

Käyttöohjeet Steelsafe

Poista tuotteesta tarrat ja pese pannu pesuaineliuoksessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Huuhdo ja kuivaa.

Sivele paistopinta ruokaöljyllä ennen ensimmäistä käyttökertaa, sekä noin 3-4 kertaa vuodessa.

Laita pannuun aina vettä, rasvaa tai öljyä, kun alat lämmittää pannua.

Kuumenna pannu keskilämmöllä.

Heirol Pro paistinpannu on suunniteltu kuumaan paistamiseen, ja on täydellinen pihvien, kalan ja öljyssä paistettavien ruokien valmistukseen.

Teräksisen kennorakenteen vuoksi käytä öljyä tai rasvaa paistamiseen, etenkin jauhoja tai kananmunaa sisältäviä ruokia paistettaessa. Jos käytät vain vähän rasvaa, säädä levyn voimakkuus keskilämmön alapuolelle.

Parhaan paistotuloksen saat käyttämällä lieden keskilämpöä tai sitä alhaisempia lämpötiloja.

Älä koskaan lämmitä paistinpannua tyhjänä.

Varoitus: ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa paistinpannua. Älä koskaan jätä paistinpannua liedelle ilman valvontaa. Jos paistinpannu pääsee ylikuumentumaan voimakkaasti ja savua muodostuu keittiöön, tuuleta huolellisesti.

Anna tuotteen jäähtyä ennen pesua. 

Puhdista pannu mahdollisimman pian käytön jälkeen. Paistopinnan suojaamiseksi suosittelemme käsinpesua, sillä voimakkaat tiivistetyt konepesuaineet voivat käytössä vaurioittaa pinnoitetta.

Älä käytä teräsvillaa tai raaputa pintaa teräsvälineillä.

Tarttumaton pinnoite kestää pidempään, jos paistopinnan käsittelee ruokaöljyllä 3-4 kertaa vuodessa sekä ensimmäisen pesun jälkeen.

Induktioliedellä käytettäessä

Induktioliesi kuumentaa teräspannun hyvin nopeasti. Älä koskaan kuumenna teräspannua induktioliedellä tyhjänä, sillä ylikuumentuminen saattaa vaurioittaa pannua ja pinnoitetta. Valitse paistinpannun pohjan kokoinen, tai hieman sitä pienempi keittolevy. Lieden naarmuuntumisen välttämiseksi nosta pannua aina siirtäessäsi sitä lieden päällä.